רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home / אוכל / 10 טיפים להכנת השניצל המושלם

10 טיפים להכנת השניצל המושלם

10 טיפים לשניצלים מושלמים שמכינים ברבע שעה. מתוך "החיים על פי אנזל"

כדי להכין את השניצל המושלם לא צריך מתכון, צריך טכניקה. אפרת אנזל מכינה שניצלים ברבע שעה ונותנת 10 טיפים להכנת השניצל המושלם.

 

  1. הוספת סויה לביצים – שוברים ביצה בקערה ומוסיפים אליה כף רוטב סויה. הסויה מדללת את התערובת ומאפשרת לטגן כמות גדולה יותר של שניצלים.
  2.  

  3. שניצלים קטנים, זמן טיגון קצר – חותכים את העוף לנתחים קטנים, כדי שזמן הטיגון שלהם יהיה קצר יותר.
  4.  

  5. מוותרים על הקמח – רוב האנשים שמכינים שניצלים מכינים 3 קערות – קמח, ביצה ופירורי לחם – וטובלים את השניצלים אחד אחד בכל קערה. זה לוקח המון זמן! אפשר פשוט לוותר על הקמח. זה יחסוך לכם בערך שנתיים מהחיים.
  6.  

  7. שניצלים רכים – כדי לקבל שניצלים רכים, מכניסים את כל נתחי העוף יחד לתוך תערובת הביצה והסויה כבר בבוקר ומשרים למספר שעות. הסויה גם תעניק לעוף מליחות מהממת ולא תצטרכו להוסיף תבלון בכלל.
  8.  

  9. טגנו את השניצלים כשהם בטמפרטורת החדר – אם תוציאו את השניצלים ישר מהמקרר למחבת, הם יהיו קרים ולא ייטגנו היטב מבפנים.
  10.  

  11. שימו מספיק שמן במחבת – בניגוד למה שהרבה אנשים חושבים, דווקא אם תטגנו את השניצלים במעט שמן, הם ישתו הרבה שמן במהלך הטיגון. שפכו למחבת שמן בגובה של כ-7 מ"מ, כדי שהשניצלים יספחו פחות שומן.

  12.  

  13. טגנו בטמפרטורה הנכונה – השמן צריך להיות לא חם מדי ולא קר מדי כשאתם מטגנים. כדי לדעת אם הוא בטמפרטורה הנכונה הכניסו שניצל אחד. אם השמן שמח כשהוא פוגש את השניצל, הטמפרטורה טובה. אם הוא כועס ומבעבע מדי, הוא חם מדי.
  14.  

  15. השתמשו במחבת גדולה – טיגון שניצלים במחבת גדולה יחסוך לכם זמן. אם בכל מחזור טיגון אתם יכולים להכניס עוד 2 שניצלים למחבת, חסכתם בסך הכל בערך שני מחזורי טיגון.
  16.  

  17. הופכים ומוציאים את השניצלים כשהם עדיין בהירים – כן, אנחנו אוהבים את השניצלים שלנו כהים, אבל שניצלים במחבת נראים בהירים יותר מאשר איך שייראו כשתוציאו אותם. הפכו אותם והוציאו אותם מהמחבת כשהם עדיין קצת בהירים, גם אם הם עדיין נראים לכם קצת לא מוכנים.
  18.  

  19. זה טעים! – תמיד תגידו למי שהכין את השניצלים שהשניצלים שלו הכי טעימים בעולם, זה הופך אותם לטעימים אפילו יותר.

ספרו לנו מה אתם חושבים

Scroll To Top
the_post_id=11495