אחד הדברים האהובים ביום העצמאות הוא להכין בעצמנו את האוכל לפיקניק או לארוחת חג ביתית ומפנקת. כידוע אנחנו אוכלים קודם כל עם העיניים ורק אחכ עם הפה ואין סגנון אוכל …
אחד הדברים האהובים ביום העצמאות הוא להכין בעצמנו את האוכל לפיקניק או לארוחת חג ביתית ומפנקת. כידוע אנחנו אוכלים קודם כל עם העיניים ורק אחכ עם הפה ואין סגנון אוכל יפה יותר מאשר הפינגר פוד!
עידן האינסטגרם מעלה את הרף בכל מה שקשור לאירוח ואסטתיקה, אז נכון שזה מצטלם נהדר, אבל מה לגבי הטעם? השף קונדיטורית הילה בידרמן מלמדת אותנו להוציא קריאות התפעלות משולבות מראה וטעם.
על מה צריך לחשוב כשבונים תפריט של אירוח?
הילה: "אני מאד אוהבת להבין מי בא אלי הביתה, כמה רעבים ואז משלבת עם פינגר פוד. גם אם זה אירוח בקטנה, כדאי שיהיה מה לאכול"