רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home / אוכל / רולדת שוקולד עם קרם מסקרפונה

רולדת שוקולד עם קרם מסקרפונה

שי-לי ליפא עם מתכון טעים לרולדת שוקולד עם קרם מסקרפונה. מתוך "סופר שי לי"

כך תכינו רולדת שוקולד עם קרם מסקרפונה.

 

מה צריך?

לרולדה

3 ביצים
1/2 כוס סוכר
1/4 כפית מלח
1/2 כוס קמח
2 כפות קקאו
1/2 כפית אבקת אפייה

למילוי מסקרפונה

מיכל שמנת מתוקה קרה
250 גרם גבינת מסקרפונה
1/2 כוס אבקת סוכר
מקל וניל

לציפוי שוקולד

100 גרם שוקולד מריר
1/2 כוס שמנת מתוקה

מה עושים?

רולדה

מקציפים 3 ביצים עם סוכר לבן ומלח במשך כ-6-5 דקות.
מוסיפים קמח, קקאו ואבקת אפייה ומקפלים את התערובת בעדינות עם כף.
מרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה. משמנים את הנייר בשמן.
יוצקים את כל התערובת לתבנית ומורחים אותה באופן שווה.
מכניסים את התבנית לתנור ב170 מעלות ל-9-8 דקות.
מוציאים את הרולדה מהתנור ומניחים אותה להצטנן.
מורחים בנדיבות על הרולדה את מילוי המסקרפונה. מגלגלים את הרולדה בעדינות.
מצפים את הרולדה בקרם השוקולד.
מעבירים את הרולדה למקרר לשעתיים-שלוש עד שהיא תתייצב.

מילוי – קרם מסקרפונה

מקציפים שמנת מתוקה, גבינת מסקרפונה (כדאי להוציא אותה מהמקרר כחצי שעה לפני ההקצפה), אבקת סוכר ומקל וניל. מקציפים כשתי דקות עד לקבלת קרם יציב.

ציפוי – קרם שוקולד

מניחים בבן מארי 100 גרם שוקולד מריר ומחכים עד שיתקבל קרם שוקולד.
מורידים את השוקולד מהאש ומוסיפים שמנת מתוקה.

ספרו לנו מה אתם חושבים

Scroll To Top
the_post_id=12909