רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home / ערוץ DIY ישראל / FIX עם שיר מורנו / קינוח שהתחפש לביצת עין

קינוח שהתחפש לביצת עין

הקונדיטור אלון שבו מסביר איך מכינים קינוח מחופש – במיוחד לפורים. מתוך מגזין Fix

היום נכין טארטלט שמחופש לביצת עין. מה יותר פורימי ומגניב מקינוח שבכלל נראה כמו ארוחת בוקר? זה חגיגי, זה טרנדי וזה ממש כיף.

תחום הקולינריה, ובעיקר תחום הקינוחים והמתוקים, הפך למגרש משחקים של טכניקות שמתעדכנות כל הזמן. הוא משלב המון צבעים וחומרי גלם מעניינים ובעיקר מותח את הגבולות עוד ועוד, עד שלעתים קשה להחליט אם עדיין מדובר בקינוח או שזו יצירת אמנות של ממש.

מה צריך?

בצק פריך
קרם מנגו
מרנג
נפאז' (זיגוג שניתן לקנות בחנויות מתמחות)

מה עושים?

מכינים בצק פריך, מרדדים ומעבירים לתבנית.

מכינים קרם מנגו ומציבים אותו בתוך הטארט האפוי. מעבירים חלק מהקרם לתבנית סיליקון שקעים.

מכינים מרנג, מורחים על קרם המנגו ומעבירים להקפאה.

מצפים את כדור מוס המנגו בנפאז׳ ומניחים על המרנג.

 

הכנתם קינוח מחופש? כתבו לנו פה בתגובות, שתפו אותנו בעמוד הפייסבוק של התכנית או תייגו אותנו באינסטגרם diypagecoil@.

תוכלו לצפות בכתבה המלאה במגזין היומי בהגשת שיר מורנו בערוץ DIY ישראל, ערוץ 41 ב-HOT.

תמונה ראשית מכאן.

ספרו לנו מה אתם חושבים

Scroll To Top
the_post_id=12701