רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home / אוכל / קוסקוס עם ירקות בקלי קלות

קוסקוס עם ירקות בקלי קלות

איילת הירשמן מסבירה איך מכינים בקלות קוסקוס עם ירקות. מתוך "פשוט וטעים"

איילת הירשמן עם מתכון מנצח לקוסקוס עם ירקות.

 

מצרכים

3 גזרים
קישוא
דלעת
כרובית
חומוס
3 תפוחי אדמה
3 בצלים בינוניים
גבעולי סלרי
מקלות קינמון
עלי דפנה
שורש ג'ינג'ר
פלפלוני צ'ילי
פפריקה מתוקה
כורכום
מלח
סוכר חום
קינמון טחון

מה עושים?

חותכים את כל הירקות לחתיכות גדולות.
מחממים סיר עם שמן ומוסיפים את תפוחי האדמה, הבצלים וגבעולי הסלרי. מטגנים בסיר כ-5 דקות עד להזהבה.
מוסיפים לסיר 2 מקלות קינמון, 2 עלי דפנה, חצי כפית של שורש ג'ינג'ר, פפריקה מתוקה, כורכום, קצת פלפלוני צ'ילי וכפית מלח.
מכסים את הירקות עם ציר ירקות, ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים חצי שעה.
מוסיפים פנימה קוביות דלעת, קישוא, פרחי כרובית וחומוס. מבשלים שעה.

מרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה. מוציאים את הירקות שהתרככו עם כף מחוררת, ומניחים על הנייר. מוסיפים לירקות שמן, סוכר חום וקינמון טחון.
מכניסים את הירקות לתנור לרבע שעה, בחום של 180 מעלות.

מכינים קוסקוס משקית ואוכלים בתיאבון.

ספרו לנו מה אתם חושבים

Scroll To Top
the_post_id=12857