רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home / אוכל / פשטידת פסטה וגבינה מתוקה

פשטידת פסטה וגבינה מתוקה

פשטידת האטריות המתוקה והטעימה של ילדותנו בגרסה מעודכנת. מתכון מתוך "פשוט וטעים"

איילת הירשמן מכינה גרסה מעודכנת לפשטידת האטריות המוכרת.

מצרכים

פסטה
2 קופסאות גבינת ריקוטה
מיכל שמנת חמוצה
כף סוכר
תמצית וניל
קליפה מגוררת של לימון
2 ביצים
קינמון טחון
צימוקים בהירים
חמאה

מה עושים?

מרתיחים מים לפסטה ואחרי שהם רתחו מוסיפים את הפסטה.
אחרי שהפסטה מוכנה מסננים ושוטפים אותה.

מכניסים לקערה גבינה, שמנת, סוכר, תמצית וניל, קליפת לימון מגוררת, ביצים וקינמון טחון. מערבבים ומוסיפים צימוקים. מכניסים לקערה גם את הפסטה ומערבבים היטב.

משמנים תבנית אפייה ומעבירים את הפסטה לתבנית.
מפזרים קוביות של חמאה קרה על הפסטה.

מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות) ומכניסים לתוכו את התבנית.

ספרו לנו מה אתם חושבים

Scroll To Top
the_post_id=13050