רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home / אוכל / פשטידת ספגטי בצורת עוגה

פשטידת ספגטי בצורת עוגה

לא מצליחים להחליט מה להכין- פשטידה, פסטה או עוגה? הכינו את שלושתן יחד!

מתכון להכנת פשטידת ספגטי בצורת  עוגה

עם גבינות ופרחי ברוקולי

 

השילוב של פסטה וגבינות תמיד מנצח. המותג ברילה מציע מתכון של פשטידת ספגטי בצורת עוגה,עם גבינות ופרחי ברוקולי, המהווה ארוחת ערב חגיגית או כמנת אירוח לכל אירוע.

 26

מצרכים לתבנית קפיצית בקוטר 24:

1 ראש ברוקולי

1 חבילה ספגטי מספר 5 ברילה

150 גרם גבינה בולגרית או פטה עיזים רכה

250 גרם (מיכל) גבינת ריקוטה או גבינת שמנת

125 גרם (1/2 קופסה) קוטג'

150 גרם גבינה צהובה מגורדת דק

4 ביצים

מלח ופלפל שחור

 

אופן הכנה:

– חותכים את הברוקולי לפרחים שווים בגודלם, קצת יותר קטנים מרוחב התבנית, ומבשלים בסיר עם מים רותחים במשך 10 דקות. מסננים. הברוקולי לא מוכן עד הסוף וזה בסדר.

– מבשלים את הספגטי בסיר עם מים רותחים לפי הוראות היצרן.

– בקערה גדולה שמים גבינה בולגרית, ריקוטה, קוטג', ביצים וגבינה צהובה ומערבבים היטב.

– מוסיפים את הספגטי ומערבבים.

– משמנים תבנית קפיצית בחמאה ומניחים  מתערובת הספגטי והגבינה עד 1/3 גובה.

– מפזרים פרחי ברוקולי עם הראש כלפי מטה ומכסים בספגטי שנותר.

– אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 30 דקות או עד שהפשטידה זהובה.

– הופכים, מצננים לגמרי ורק אז חותכים.

בתאבון ♥

(צילום אסף אמברם) 

ספרו לנו מה אתם חושבים

Scroll To Top
the_post_id=14242