רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home / אוכל / פיש אנד צ'יפס

פיש אנד צ'יפס

הכי כיף ארוחת ערב שמנשנשים מול המסך: אפרת אנזל מכינה פיש אנד צ'יפס. "החיים על פי אנזל"

מצפה לכם ערב מול הטלוויזיה? אפרת אנזל מסבירה איך להכין פיש אנד צ'יפס מושלם, שאפשר לאכול עם הידיים.

 

מה צריך?

דג – בקלה, לברק או דג אחר שאתם אוהבים ומתאים

ביצה
כוס קמח תופח
כפית שטוחה מלח
כוס בירה לבנה קרה מאוד

אופן ההכנה:

חותכים את הדג לחתיכות.
בקערה טורפים את הביצה ומוסיפים כוס קמח תופח, כפית שטוחה מלח וכוס בירה קרה.
מכניסים את הבלילה למקרר עד רגע הטיגון.
מחממים שמן עמוק בסיר קטן.
כשהשמן חם, מכניסים מעט דגים לשמן, כדי לא להוריד בבת אחת את הטמפרטורה של השמן. כשמוכן, מוציאים בעזרת כף מחוררת ומנקים את השמן מנטיפי הבלילה לפני שמכניסים נגלה נוספת.
מוציאים את הדגים כשהם נראים עדיין בהירים. הם רק נראים בהירים, כשנוציא אותם, הם ייראו שחומים כמו שאנחנו אוהבים.

DIYPAGE TEAM

DIYPAGE TEAM

DIYPAGE TEAM

Latest posts by DIYPAGE TEAM (see all)

ספרו לנו מה אתם חושבים

Scroll To Top
the_post_id=11792