רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home / אוכל / פיצה לבנה לארוחת בוקר

פיצה לבנה לארוחת בוקר

מתכון לפיצה לבנה בלי רוטב עגבניות ועם הרבה ביצים. מתוך "פשוט וטעים"

מתכון לפיצה לבנה בלי רוטב עגבניות.

מה צריך?

שמרים
סוכר
שמן זית
מלח
קמח תירס
קמח רגיל
ביצים
גבינות קשות
בצל ירוק
פטרוזיליה

מה עושים?

מוסיפים לשמרים מים חמימים וסוכר. מערבבים. משאירים את השמרים כעשר דקות כדי שיתססו.

שמים בקערה קמח, מוסיפים שמן זית ומעט מלח ומערבבים. מוסיפים את השמרים שתססו ומתחילים ללוש.

משאירים את הבצק לתסיסה למשך כחצי שעה. אחרי שהבצק תפח הוא מכפיל את הנפח שלו.

מכינים לבצק משטח לרידוד מקמח תירס וקמח רגיל. מפזרים את התערובת על משטח העבודה ומעבירים אליו את הבצק. מרדדים ומותחים את הבצק לכל הצדדים.

שמנים את משטח העבודה בשמן זית, מפזרים עוד קצת קמח תירס ומעבירים אליו את הבצק. מזליפים מעל מעט שמן זית.

מפזרים על הבצק גבינות קשות מכל סוג שרוצים: פרמזן ואמנטל למשל. גורסים מעט מלח ופלפל שחור מלמעלה.

יוצרים גומות בבצק ובתוך כל גומה מניחים ביצה.

אופים בתנור.

קוצצים בצל ירוק ופטרוזיליה ומפזרים על הפיצה. אפשר להוסיף גם פלפל חריף.

ספרו לנו מה אתם חושבים

Scroll To Top