רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home / אוכל / עוגת אננס הפוכה

עוגת אננס הפוכה

מה יותר טעים מאננס? עוגת אננס הפוכה כמובן! מתוך "סופר שי-לי"

מתכון טעים לעוגת אננס הפוכה.

מה צריך?

תבנית אפייה של 26 ס"מ
אננס מקופסה
130 גרם של חמאה רכה
1/4 כוס סוכר חום
3/4 כוס סוכר לבן
כפית תמצית וניל
2 ביצים
1/4 1 כוסות קמח
4 כפות יוגורט כבשים

 

מה עושים?

מרפדים את תבנית האפייה בנייר אפייה, ומשמנים עם 30 גרם חמאה. מצפים את החמאה עם סוכר חום. מניחים פרוסות אננס על הסוכר.

את האננס שנשאר חותכים לקוביות.

מכניסים למיקסר 100 גרם חמאה, סוכר לבן וכפית תמצית וניל. מערבלים כמה דקות עד לקבלת תערובת בהירה.

מוסיפים 2 ביצים תוך כדי ערבול.

מוסיפים לסירוגין את הקמח ואת היוגורט.

מכניסים לתערובת גם את המיץ שנשאר בקופסת האננס.

שופכים את התערובת בתוך התבנית. מפזרים את קוביות האננס על התערובת.

מכניסים לתנור ב-175 מעלות ל-55-45 דקות.

מוציאים את העוגה מהתנור ומחכים שתצטנן. מעבירים סכין בדפנות, פותחים את התבנית והופכים.

צפו בתכנית המלאה "סופר שי-לי" בערוץ diy, ערוץ 41 ב-HOT.

ספרו לנו מה אתם חושבים

Scroll To Top