סלמון בתנור: סופרפוד מושלם עם המון אומגה 3 וחומצת שומן. מתוך "סופר שי-לי"
מתכון לסלמון בתנור עם רוטב חרדל וסילאן.
מה צריך?
סלמון טרי
2 כפות סילאן
3 כפות חרדל דיז'ון
כף שמן זית
טימין
מלח גס
פלפל גס
מה עושים?
מניחים את הסלמון עם העור כלפי מטה על תבנית האפייה.
מכינים את הרוטב: מערבבים סילאן, חרדל ושמן זית.
מורחים את הרוטב על נתח הסלמון ומניחים מעל ענפי טימין. מוסיפים גם מלח ופלפל.
מכניסים לתנור ב-200 מעלות ל-30-25 דקות.