רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home / אוכל / נתחי ברמונדי עם סלסת צ'ילי ובצל ירוק

נתחי ברמונדי עם סלסת צ'ילי ובצל ירוק

על הגריל או בתנור- הכינו את הברמונדי העסיסי הזה בעצמכם!

אופן הכנה
ל-4 מנות, באדיבות הדס ניצן

4 נתחי ברמונדי עם עור

לסלסה

1 צרור בצל ירוק

2 שיני שום

4 כפות שמן זית

פלפל צ'ילי (לפי הטעם)

מעט מלח

אופן ההכנה

סלסה:

  1. פורסים את הבצל הירוק לפרוסות דקות, מהראש עד לתחילת החלק הירוק כהה פורסים דק את השום ואת הצ'ילי.
  2. מחממים במחבת את שמן הזית יחד עם פרוסות השום והצ'ילי.
  3. מוסיפים את הבצל ומטגנים 3-2 דקות עד לריכוך הבצל. מתבלים במעט מלח ושומרים בצד.
  4. באותה המחבת מטגנים במעט שמן את נתחי הדג- מתחילים בצד העור ואחרי 3-2 דקות הופכים ומטגנים את הצד השני.
  5. הגשה: מעבירים את הדג המוכן לצלחות הגשה ויוצקים את הסלסה מעל.

 

בתאבון! 

ספרו לנו מה אתם חושבים

Scroll To Top
the_post_id=14526