רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home / אוכל / מקרוני אנד צ'יז

מקרוני אנד צ'יז

מתכון טעים לאחת מהמנות שהילדים הכי אוהבים: מקרוני אנד צ'יז. מתוך "סופר שי-לי"

שי-לי ליפא עם מתכון טעים במיוחד למקרוני אנד צ'יז.

מצרכים

פסטה חלולה

מלח

200 גרם גבינת קשקבל

50 גרם גבינת גרנה פדנו

50 גרם חמאה

3 כפות קמח

2 כוסות חלב

1/2 כוס שמנת מתוקה

כף חרדל

2 כפות פירורי לחם

1/2 כפית פפריקה מתוקה

 

מה עושים?

מרתיחים סיר מים ומוסיפים כף מלח. מבשלים את הפסטה לדרגת אל-דנטה. לפני שמסננים את הפסטה שומרים כוס ממי הבישול.

גוררים גבינת קשקשבל וגבינת גרנה פדנו בפומפייה גסה.

ממיסים חמאה בסיר ואחרי שהיא נמסה מוסיפים 3 כפות קמח.

מוסיפים גם חלב ושמנת מתוקה. מערבבים את הכל עם מטרפה עד שאין גושים.

מוסיפים כף חרדל, גבינת קשקבל וחצי מגבינת גרנה פדנו. את החצי השני נפזר אחר כך על המנה.

מפזרים את התבלינים: מלח, פלפל ופפריקה מתוקה.

מכניסים את הפסטה לסיר ומערבבים. מעבירים לתבנית אפייה ומפזרים מעל את הגרנה פדנו שנשארה ואת פירורי הלחם.

מכניסים את התבנית לתנור ב-200 מעלות לכעשרים דקות.

ספרו לנו מה אתם חושבים

Scroll To Top
the_post_id=13091