בין כל המאכלים המוכרים והאהובים על שולחן החג, תמיד כיף לחדש ולהפתיע. אתם יכולים לעשות את זה עם מניפת קולורבי, קלה להכנה וטעימה בטירוף! המצרכים: 3 קולורבי גדול …
בין כל המאכלים המוכרים והאהובים על שולחן החג, תמיד כיף לחדש ולהפתיע. אתם יכולים לעשות את זה עם מניפת קולורבי, קלה להכנה וטעימה בטירוף!
המצרכים:
3 קולורבי גדול
שמן זית
מלח גס
פלפל שחור גרוס
פמז'ן
כלים: תנור, נייר אפיה
אופן ההכנה:
יוצרים מהקולורבי קוביה, אחכ פורסים לפרוסות דקות, מרכיבים את הקוביה מחדש בעזרת הפרוסות נועצים קיסם על מנת לשמור על הצורה, מתבלים בשמן זית ומלח, מפזרים מלמעלה פלפל שחור גרוס ואופים למשך עשרים דקות עד שמשחים, מוציאים מהתנור, מוציאים את הקיסם ומניחים על צלחת הגשה, מגרדים מעל פרמז'ן ומגישים