רעיון מעולה לאירוח: הקונדיטור אלון שבו ילמד אתכם להכין קינוח בהגשה ייחודית ומהממת. מתוך מגזין Fix
קינוחי כוסות הם רעיון מעולה לאירוח: אלה קינוחים בגודל אישי שמכינים מראש, והם כבר נתונים בכלי ההגשה שלהם, כך שבשעת הקינוח אין צורך להעביר אותם לצלחת ולחתוך מהם פרוסה, אלא רק להגיש לאורחים.
מעבר לכך הם מרשימים כיוון שאפשר לבנות אותם בשכבות, לשלב צבעים ומרקמים, וכמובן להגיש אותם בכל כוס הגשה שרוצים.
אפשר לבנות אותם בשכבות ולשלב צבעים ומרקמים. תמונה מכאן
מה צריך?
חבילת גבינת מסקרפונה
חבילת שמנת מתוקה
2 כפות אבקת סוכר
מעט וניל
100 גרם חמאה
100 גרם סוכר
קמח
אבקת שקדים
תותים
כוסות בהתאם למספר הקינוחים שתרצו להכין
שלבי הכנה
מקציפים מסקרפונה ושמנת מתוקה להקצפה עם אבקת סוכר ווניל עד שמקבלים קציפה יציבה – ההקצפה אמורה להימשך בערך כדקה. לאחר ההקצפה אפשר להשתמש בקציפה להכנת קינוחי כוסות, למילוי של טארטים, לשימוש בשכבות של עוגת קרמשניט ואפילו ״רק״ להגשה עם תותים.
מכינים את הקראמבל: מערבבים יחד חמאה, קמח, סוכר ואבקת שקדים, מפוררים בידיים ואופים בתנור במשך כחצי שעה.
חותכים את התותים לפרוסות.
מרכיבים את הקינוח: מומלץ לבחור בכוס מרטיני אלגנטית, אבל זאת יכולה להיות כל כוס אחרת יפה לבחירתכם. מתחילים עם השכבה הראשונה שהיא הקראמבל, אחר כך קציפת המסקרפונה ולבסוף התותים. אפשר לקשט גם בנשיקות מרנג קטנות.
והנה עוד קינוח מדהים שאפשר להכין בתוך כוס:
מתוך ערוץ היוטיוב של Guidecentral English
הכנתם ויצא מדהים? כתבו לנו פה בתגובות, שתפו אותנו בעמוד הפייסבוק של התוכנית או תייגו אותנו באינסטגרם diypagecoil@.
תוכלו לצפות בכתבה המלאה במגזין היומי בהגשת שיר מורנו בערוץ DIY ישראל, ערוץ 41 ב-HOT.
תמונה ראשית מכאן.