רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home / אוכל / כרובית שלמה בתנור ברוטב אדום

כרובית שלמה בתנור ברוטב אדום

כך תכינו כרובית שלמה בתנור ברוטב קארי אדום. מתוך "פשוט וטעים"

איילת הירשמן מסבירה איך מכינים כרובית שלמה בתנור ברוטב אדום לוהט, לצד מטבל הודי עם המון עשבי תיבול.

 

מה צריך?

לרוטב
צנצנת רוטב טנדורי מוכן
מיכל יוגורט
מיץ מחצי לימון

לכרובית
ראש כרובית שלם
מלח ופלפל

לראיטה – מטבל הודי עם עשבי תיבול

חצי מיכל יוגורט (מעל 3% שומן)
עשבי תיבול: שמיר, נענע, כוסברה, כוס מכל סוג
חצי בצל סגול
חצי פלפל צ'ילי ירוק
כפית שמן זית
כף דבש
מיץ מלימון אחד

מה עושים?

מערבבים בקערה את רוטב הטנדורי ואת היוגורט. מוסיפים מיץ מחצי לימון.

מניחים את הכרובית על שני ניירות אפייה. מתבלים במלח ובפלפל, ושופכים על הכרובית את הרוטב שהכנו.
עוטפים את הכרובית עם ניירות האפייה, ממש כמו שעוטפים סוכרייה.
מכניסים את הכרובית לתנור בחום גבוה של 200 מעלות. צולים את הכרובית למשך 50-40 דקות.
מוציאים את הכרובית מהתנור, ואחרי שהיא מצטננת מעט, מורידים את נייר האפייה.

לצד הכרובית מגישים מטבל ראיטה.
כדי להכין את המטבל מכניסים את כל המרכיבים שלו למעבד מזון וטוחנים.

ספרו לנו מה אתם חושבים

Scroll To Top
the_post_id=12636