רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home / אוכל / חריימה ברמונדי עסיסי

חריימה ברמונדי עסיסי

מתכון עסיסי ומושלם לחובבי ז'אנר הדגים החריפים 

כל הכמויות מיועדות ל-4 מנות

מתכון של השף אליעזר לויה, צילום: הדס ניצן

מצרכים:

  • 4 פילה של ברמונדי
  • צנצנת קטנה של פלפל צ'ומה
  • צנצנת קטנה של לימון כבוש
  • צנצנת קטנה של עמבה
  • כוס גרגירי חומוס מבושלים
  • כפית זרעוני קימל
  • פלפל חריף קצוץ גס
  • כף מלח ים
  • כף פפריקה גרוסה
  • 6 שיני שום קצוץ

 

אופן ההכנה

  • מטגנים את הדגים במעט שמן ושמים בצד.
  • בנפרד מטגנים את הפלפל צ'ומה, לימון, עמבה ומוסיפים את שאר חומרי הטעם. בפנים מניחים את הדגים ומוסיפים כוס מים.
  • מבשלים 10 דקות (לא יותר, כדי שהדג לא יתייבש) ומוסיפים את החומוס כשהוא חם ומגישים.

 

בתיאבון!!

ספרו לנו מה אתם חושבים

Scroll To Top
the_post_id=14523