רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home / אוכל / חריימה ברמונדי עסיסי

חריימה ברמונדי עסיסי

מתכון עסיסי ומושלם לחובבי ז'אנר הדגים החריפים 

כל הכמויות מיועדות ל-4 מנות

מתכון של השף אליעזר לויה, צילום: הדס ניצן

מצרכים:

  • 4 פילה של ברמונדי
  • צנצנת קטנה של פלפל צ'ומה
  • צנצנת קטנה של לימון כבוש
  • צנצנת קטנה של עמבה
  • כוס גרגירי חומוס מבושלים
  • כפית זרעוני קימל
  • פלפל חריף קצוץ גס
  • כף מלח ים
  • כף פפריקה גרוסה
  • 6 שיני שום קצוץ

 

אופן ההכנה

  • מטגנים את הדגים במעט שמן ושמים בצד.
  • בנפרד מטגנים את הפלפל צ'ומה, לימון, עמבה ומוסיפים את שאר חומרי הטעם. בפנים מניחים את הדגים ומוסיפים כוס מים.
  • מבשלים 10 דקות (לא יותר, כדי שהדג לא יתייבש) ומוסיפים את החומוס כשהוא חם ומגישים.

 

בתיאבון!!

DIYPAGE TEAM

DIYPAGE TEAM

ספרו לנו מה אתם חושבים

Scroll To Top
שינוי גודל גופנים