רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home / אוכל / זר קפרזה ברוטב בלסמי

זר קפרזה ברוטב בלסמי

זר של עגבניות: סלט קפרזה בצורת זר פרחים. מתוך "סופר שי-לי"

שי-לי ליפא מסבירה איך מכינים סלט קפרזה ברוטב בלסמי מצומצם.

 

מה צריך?

רוטב בלסמי
כף סוכר חום בהיר
עגבניות שרי שטופות
בייבי מוצרלה
עלי בזיליקום
שמן זית
מלח
פלפל שחור
שיפודים

מה עושים?

מוסיפים לרוטב בלסמי כף סוכר חום. מרתיחים ומצמצמים במשך כרבע שעה.

חוצים את עגבניות השרי לחצי.

משחילים את העגבנייה על השיפוד, כשהחלק הפתוח שלה כלפי מעלה. מוסיפים עלה בזיליקום ומוצרלה.

מפזרים על השיפודים שמן זית, מלח ופלפל שחור. מטפטפים מעל רוטב בלסמי.

מכניסים את כל השיפודים לאגרטל.

ספרו לנו מה אתם חושבים

Scroll To Top