רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home / אוכל / איך מכינים קינוח טירמיסו

איך מכינים קינוח טירמיסו

השף מסימיליאנו די מטאו מסביר איך להכין קינוח איטלקי מפורסם: טירמיסו. "המסיבה" עם לירן כוהנר

טירמיסו הוא אחד הקינוחים המוכרים והאהובים ביותר, וכשהוא עשוי טוב מדובר בחוויה של ממש. מקורו של הקינוח באיטליה ולכן החלטנו להגיש אותו בנשף הוונציאני שלנו.

ביקשנו מהשף מסימיליאנו די מטאו שיסביר לנו איך מכינים טירמיסו קלאסי, שמתאים במיוחד לחובבי הקפה.

מה צריך?

חבילת בישקוטים
אספרסו חזק ומשובח
קקאו
גבינת מסקרפונה
ביצים
סוכר
לקישוט: אבקת קקאו

 

איך מכינים?

מערבבים את האספרסו עם ליקר הקקאו לקבלת סירופ קפה.

טובלים בסירופ הקפה את הבישקוטים (לא לטבול יותר מדי), ומסדרים אותם בתחתית כלי ההגשה אחד ליד השני.

מקציפים יחד את החלמונים וחצי מכמות הסוכר, עד שמתקבל קצף אוורירי.
מוסיפים את גבינת המסקרפונה ומערבלים במהירות נמוכה, עד לקבלת תערובת אחידה.

יוצקים שכבת קרם מעל הבישקוטים, ומניחים עליה שכבה נוספת של בישקוטים טבולים בקפה.

יוצקים מעל את שארית הקרם, מיישרים קלות ומקררים במשך הלילה במקרר.

לפני ההגשה זורים מעל הטירמיסו אבקת קקאו ממסננת דקה.

 

הכנתם טירמיסו? העלו תמונות לדף הפייסבוק שלנו או תייגו אותנו באינסטגרם @diypagecoil

צפו בתכנית המלאה עם כל הטיפים והרעיונות בערוץ DIY ישראל, ערוץ 41 ב-HOT.

ספרו לנו מה אתם חושבים

Scroll To Top
the_post_id=12756